الخضراوات مصطلح يطلق على أي نوع من النباتات العشبية التي
تستخدم جزئيًا أو بشكل كامل في الطبخ لتحضير أطمعة للإنسان. تمد الجسم بالفيتامينات، مثل: فيتامين ا، ج، كما تمده بالمعادن، مثل: الحديد، والماغنسيوم،
وهي مجموعة قليلة في دهونها ومصدر هام للألياف،وتمتاز الخضر بكونها موردًا للمواد
الكربوهيدراتية كما في البذور والدرنات عدا بعض الأنواع كالكاكاو والزيتون، فإنها
مصدر للمواد الدهنية.
Vegetables, the term given to any type
of herbal plants which
are used partly or fully in cooking to
prepare Otmah to humans. Provide the body with vitamins, such as vitamin A, C,
and provide him with minerals, such as iron, magnesium,
a small group in Dhunha
and an important source of fiber, and features greens
being a resource of
carbohydrates as in seeds, tubers, except
for some species such as cocoa
and olives, are the source of fatty materials .
野菜、ヒトにOtmahを調製するために、調理中に部分的または完全に使用されるハーブ植物の任意のタイプを表す用語。ビタミンA、Cなどのビタミン類で体を提供し、例えば、鉄、マグネシウム、Dhunhaにおける小グループと繊維の重要な供給源などのミネラル、で彼を提供し、種子中の炭水化物の資源である緑を備え、塊茎は、例えばココやオリーブなどの一部の種を除いて、脂肪物質の源である。
Овощи,
термин, к любому типу лекарственных растений, которые частично или полностью используется
в кулинарии для приготовления Otmah для человека. Обеспечить организм
витаминами, такими как витамин А, С, и предоставить ему минералов, таких как железо,
магний, небольшой группой в Dhunha и важный источник клетчатки, и особенности зелень
будучи ресурсом углеводов как в семенах, клубни, для некоторых видов, таких как
какао и оливками исключением, являются источником жирных материалов .
Gemüse, der Begriff für jede Art von Kräuterpflanzen , die ganz
oder teilweise in der Küche, um den
Menschen vorzubereiten Otmah
verwendet werden angegeben. Den Körper mit Vitaminen, wie Vitamin A, C, und
ihm Mineralien wie Eisen,
Magnesium, einer kleinen Gruppe in Dhunha und eine wichtige Quelle der Faser und verfügt Greens wobei eine
Ressource von Kohlenhydraten wie
in Samen, Knollen, außer für
einige Arten, wie Kakao-und
Oliven, sind die Quelle von Fettmaterialien .
Legumes, o termo dado a qualquer tipo de plantas de ervas que são utilizadas, em parte ou totalmente na cozinha para preparar Otmah para os seres humanos. Fornecer o corpo com vitaminas, como a
vitamina A, C, e
fornecer-lhe minerais, tais como ferro, magnésio, um pequeno grupo em Dhunha e uma importante
fonte de fibras e apresenta
greens sendo um
recurso de hidratos de carbono
como em sementes, tubérculos,
com exceção de algumas espécies, como cacau
e azeitonas, são a fonte de materiais graxos .
Verdure, il termine dato a qualsiasi tipo di piante di erbe che
vengono utilizzati in parte o
completamente in cucina per preparare
Otmah all'uomo. Fornire
il corpo con vitamine, come la
vitamina A, C, e
gli fornisce minerali, come ferro, magnesio, un
piccolo gruppo in Dhunha e un'importante
fonte di fibra, e presenta green essendo una
risorsa di carboidrati come
nei semi, tuberi, tranne per alcune
specie come il cacao e olive,
sono fonte di materie grasse .
0 التعليقات:
إرسال تعليق